top of page
  • Forfatterens bildeAne

Hva er det som hindrer single på let i å benytte seg av matchmaking?

Denne artikkelen inneholder markedsføring for forskjellige matchmakingsider og er derfor gratis.

Joda, kurven går oppover, men i henhold til de utfordringene single har på datingmarkedet i dag burde det vært flere hundre tusen registrert i alle matchmaking databaser som er der ute. Det får meg til å lure på hva det er som hindrer single i å registrere seg der. Jeg deler mine tanker i denne artikkelen men setter stor pris på kommentarer som kan bidra til mer kunnskap rundt dette. For igjen å skape bedre produkter eller gi matchmakingsidene en forståelse for hva de kan gjøre for å trygge potensielle medlemmer slik at de registrerer seg.

Penger?


Mange har opp gjennom årene fortalt meg at grunnen til at de ikke registrerer seg på matchmakingsider er fordi det koster mye mer enn en datingside koster. Det er forståerlig, men samtidig er det ikke slik at det koster noe å registrere seg, på samme måte som det ikke koster noe å registrere seg på datingsidene. Hos flere av matchmakingsidene er det også gratis å være kandidat og hos noen er det også slik at enkelte kjønn er gratis uansett. De har satt opp betaling for ett av kjønnene og så er det gratis for de andre. Dette er noe som også datingsidene har gjort i mange år, i hovedsak betaling fra menn mens kvinner er gratis fordi det tidligere var slik at det var mange menn på datingsidene og få kvinner. Kvinner ble derfor lokket til å registrere seg gratis slik at de hadde noen å friste mennene til å betale med. Slik opprerer også en del matchmakingsider. De fleste opprerer slik med begge kjønn. Altså det er gratis å være kandidat og så frister de deg til å betale for å bli introdusert til noen som ikke er kunder.


Venus og Mars, Ekterelasjoner.online og Dateportalen er sider som opprerer slik. MatchMe har spesialisert seg på å samle opp bra menn og tar betalt fra kvinner. Der MÅ du betale som kvinne for å bli introdusert og det er slik de sikrer seg betaling for jobben de har gjort med å skaffe de bra mennene.


Kandidatbase.online er en egen database hvor det alltid er gratis og så blir du hentet av matchmakere fra forskjellige selskaper som tenker du matcher til en av deres betalende kunder. Det er den eneste siden hvor du ikke blir kontaktet med tilbud om å betale for å bli kjent med noen. Du ligger der på vent og kanskje blir du kontaktet. Ønsker du action og er villig til å betale så benytter du deg av de andre sidene.


Hvis penger er issue, hvorfor?


Det er ingen tvil om at det er svært få som er villige til å betale for en slik tjeneste. Det ser man enkelt når man ser på omsetningen til de forskjellige sidene. Så hvorfor er det så få som er interessert i å betale for en slik tjeneste?


Er det fordi det ikke er noe konkret du får for pengene dine?


Altså når du betaler for en PT så vet du at du går ned i vekt eller former kroppen din som du vil. Når du betaler for noen til å vaske huset ditt vet du at huset blir rent. Når du betaler for en matchmaker er det ingen garanti om at drømmemannen din skal banke på døren etter noen timer. Ei heller at når drømmenmannen blir presentert så vil han være interessert i å treffe deg.


I get it. Det er mye om og men. Det er ingen garanti. Det er bedre å bruke 60.000 på ett nytt kjøkken enn 55.000 hos EkteRelasjoner.online


Men samtidig sitter jeg daglig på kontoret mitt og ser på baby bilder eller bilder av lykkelige par som har møtt hverandre nettopp på grunn av EkteRelasjoner.online Hvor en av partene har investert 55.000 kroner og fikk en livspartner som de har glede av livet ut, kontra ett nytt kjøkken som vil måtte erstattes om noen år, pga ny trend og nye følelser som skal fjernes.


MatchMe.online er også en tjeneste hvor du får oppleve nettdatingfølelsen, med at det skjer noe raskt, og du får muligheten til å se personen live før du eventuelt vil ha mer informasjon om hvordan personen er og hvorfor dere potensielt kunne være en match.


Matchmaking er ikke lenger slik som det var, matchmaking kommer i mange former og fasonger. Det er den måten som sikrer single i størst grad om å bruke tid på noen som faktisk er en match. Ikke bare som føles som en match pga lyst og attraksjon.


Er det frykten for å ikke være bra nok?


Jeg skjønner at den frykten kommer på banenen når man tenker på matchmaking. Det er noe annet å sitte å trykke frem og tilbake på mennesker man slipper å forholde seg til, og noe helt annet å bli introdusert via en tredjepart som gjør at man må forholde seg til den andre personen enten man vil det eller ikke.


Men det er også grunnen til at Matchmaking virkelig er hvor du bør henvende deg når du er seriøs og klar for å finne noen, fordi det er der de andre som er som deg også henvender seg. De som ikke egentlig er klare forsvinner i prosessen. De innser at de ikke har det som skal til, de tør ikke stille seg selv til ansvar for handlingene sine og de kommer derfor ofte med unnskyldninger når noe faktisk er i ferd med å skje.


Det kan være irrerende for både matchmaker og kunde når det skjer, men samtidig hvis kunden hadde møtt denne personen via en datingside kunne det betyd at hun eller han kastet bort enormt mye tid med en person som egentlig ikke var klar.


Er det andre grunner enn disse to for at man ikke ønsker å benytte seg av matchmaking? Del gjerne i kommentar feltet :)

73 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page