Hvordan det å jobbe med andres tankesett, fikk meg til å endre mitt.Når du jobber som matchmaker bruker du 80% av arbeidstiden din på å lytte til hvordan andre mennesker tenker. Vi kan si hva vi vil, men hvordan vi tenker påvirker hvem vi er og hvordan vi har det. Det å se hvilke tanker andre har og hvorfor gjør noe med en. For meg har det endret mitt eget tankesett om meg selv og andre. I denne artikkelen vil jeg fortelle litt hvorfor.


Når du er singel har du visse tanker om hva en partner bør inneha, men også hva du må inneha for å få en viss partner. Det er nok den største grunnen til at veldig mange single venter med å lete etter en partner før de føler at de kan levere.


Tankene vi har om oss selv handler om det vi ser at andre ønsker seg. Der vi har blitt valgt bort er det lett å begrunne det ut i fra hva vi ser og tenker og tror.


Når du da som matchmaker får innblikk i at det ikke stemmer helt med virkeligheten så gjør det noe med deg. På en positiv måte.


Det handler som regel ikke om utseende eller økonomi. Det handler om holdninger og væremåte.


  • Det er ikke de ekstra kiloene dine som gjør at hen valgte en annen. Det er tankesettet ditt om din egen kropp og de kiloene.


  • Det er ikke det at du er uføretrygdet som gjør at hen valgte deg vekk, det handler om ditt tankesett og din holdning til det at du er uføretrygdet.


  • Det handler ikke om at du ikke eier din egen bolig, det handler om ditt tankesett og holdning til at du leier.


Jeg har ikke tall på hvor mange single jeg har snakket med hvor man skulle tenke og tro at disse tingene er viktig med tanke på hvem de har vært sammen med, men når jeg snakker med de, så viser det seg at det er helt andre ting de vektlegger. Single ønsker ikke perfekte partnere, de ønsker partnere som tilfører positivitet og livsglede i livet deres. Det handler ikke om kropp, økonomi eller status. Det handler om følelser. Det handler om hvordan den andre får deg til å føle deg. Det viktigste du kan bringe er latter og positivitet.


Er du lykkelig skårer du høyt.


Du blir ikke lykkeligere av å bli tynnere, tjukkere, rikere, friskere. Du får det ikke bra med deg selv av å ha en kropp i balanse, men en kropp i balanse vil hjelpe deg tenke mer positivt om deg selv og gjøre det enklere for deg selv å se verdien av deg selv.


Når noen sier til deg at du må elske deg selv før du kan bli elsket av noen andre så stemmer ikke det, men har du visse krav til hvordan du ønsker at din partner skal være, så bør du gjøre jobben med deg selv først. Ikke en jobb med tanke på de tingene vi vanligvis jobber med, men de tingene jeg presiserer i denne artikkelen.


Steg 1: Aksepter deg selv.


Steg 2: Se verdien av deg selv.


Steg 3: Bli glad i deg selv.Må du egentlig endre deg for å bli lykkelig?


De single jeg har snakket med som er lykkelige har en ting til felles. De har akseptert seg selv og har fokus på å være glad i seg selv uansett.


Se på de tingene som du ikke er fornøyd med ved deg selv og tenk gjennom om de tingene egentlig er nødvendig å endre for å få den gode følelsen du ser etter. Er det DER det ligger, eller handler det om holdningen du har til den tingen?


Vil du vite svaret?


Sett deg ned og skriv grunnen til at du tror du ikke blir valgt. Send de så til meg så skal jeg fortelle deg om de stemmer eller ikke. Så enkelt!


ane@anehagen.no
91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle