top of page
  • Forfatterens bildeAne

Hvordan Kristin fant drømmemannen etter å ha fulgt meg i 3 år.

Det er alltid gøy når noen av mine følgere finner en flott mann som de har det bra med. Spesielt når det har vært en frustrerende og lang vei å komme dit. Det er ikke slik at du leser noen artikler fra meg og så hokus pokus så vet du hva du skal gjøre, og så er det bare å dra frem fiskestanga og få kun bra fisk. Hadde det bare vært slik så tror jeg kanskje flere hadde hoppet i det. Siden det ikke er slik så vil jeg dele med dere hva Kristin gjorde. På den måten står du fritt til å benytte deg av det verktøyet hun benyttet seg av for å få det resultatet hun fikk.

Ting tar tid.


Det har tatt Kristin mange år og komme dit hun er, men hadde hun ikke startet så hadde hun aldri heller kommet i mål. Det er lett å sitte å gjerde å vente til tiden er inne og så bare skal ting skje av seg selv, men hvis vi er realistiske og ser på hvor fucka de fleste av oss er, så er det nok ganske sikkert at det er noe i deg som må justeres uansett hvor bra tiden og øyebikket føles.


Det handler om å forstå hva det er som trigger deg og ikke minst hva du gjør med automatikk når du blir trigget. Det er i denne handlingen løsningen ofte ligger. Å bli bevisst på dette på egenhånd krever prøving og feiling.


Du må bli trigget for å finne ut av hva som trigger deg. Så må du være såpass bevisst i det øyeblikket du blir trigget at du forstår hva du gjør med automatikk som kanksje skaper feil setting eller feil resultat.


Vi mennesker reagerer så mye mer på andres reaksjoner enn vi er klar over. Vi klarer ikke å tyde de mikroutrykkene som skjer hos den andre, men vi kjenner på følelsene som skapes i oss på grunn av det vi ser. Usikkerheten. Utryggheten.


Er det reelt eller skapes det på bakgrunn av våre tidligere erfaringer?


Logg deg inn med ditt medlemskap eller bli artikkel medlem for å se hva det var Kristin gjorde som resulterte i at hun møtte den rette for seg.


En kaffekopp til meg, kunnskap til deg. 💕

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

171 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page