top of page
  • Forfatterens bildeAne

Hvorfor Matchmaking blir enda viktigere i årene som kommer, og hvorfor jeg denne måneden tar i mot min siste kunde.

I fjor bestemte jeg meg for å slutte som datingrådgiver og for meg var det virkelig en epoke som ble over. Selv om jeg jo har hatt andre elementer i arbeidshverdagen min som har gjort at jeg aldri har følt meg som datingrådgiver eller matchmaker og kun det, så har disse tingene vært en stor del av hverdagen min på grunn av kundene som jeg har jobbet for. Nå er det bestemt at jeg denne måneden tar jeg i mot min siste matchmakingkunde. Da er virkelig en epoke på 20 år over for min del. Hva skal jeg gjøre nå? Hvor går veien? Hva er grunnen?

Det å jobbe som matchmaker er krevende men også utrolig gøy og givende.


Hva er den viktigste og kanskje mest krevende jobben en matchmaker har? Du må sette egne følelser og tanker og meninger til side og fokusere på relasjonen som skal etableres. Du må være en nøytral tredjepart som må sette kundens verdier og holdninger forran dine egne.


I noen situasjoner kan du dele hva du har erfart og hva som kanskje kan skape ett annet resultat, hvis det er nødvendig, men stort sett er jobben din bare å lytte og lete. Lete etter potensielle partnere som du tenker at kunden din vil like.


Hvorfor er det viktig at jeg gir stafettpinnen videre?


Vi lever i et samfunn i stor endring når det kommer til våre relasjoner. Måten vi treffer potensielle partnere på har endret, men også hva slags relasjoner vi ønsker oss og hva vi vektlegger hos partnere. Disse endringene fører til at den jobben som jeg har gjort de siste 20 årene i Norge bare er blitt enda viktigere. Og vi trenger mange flere til å gjøre den jobben. I tillegg trenger vi flere og bedre verktøy for å navigere rundt det å skulle finne en kjæreste eller livspartner. Jeg elsker at jobben min i DatingSolutions AS gir meg den muligheten. Jeg får være kreativ, jeg får endret systemer som pr i dag ikke fungerer, jeg får fokusere på sikkerheten til single når de benytter seg av datingsidene som eksisterer. Alle disse tingene som jeg har gjort i tillegg til det å ta vare på kundene de siste 20 årene får jeg nå ha fult fokus på. Det er ikke bare en drøm som blir en virkelighet, det er også en nødvendig endring for min mentale og fysiske helse. I tillegg til at jeg har en kjæreste som fortjener at jeg har overskudd og energi til å tilbringe mer tid med han.


Vi er inne i en ekstremt spennende tid når det kommer til langvarige og fine relasjoner.


Jeg har hatt mange flotte kjæreste gjennom livet. Alle har hatt elementer av det jeg har hatt behov for. Samtidig har det alltid vært noe. Et eller annet som gjorde at jeg måtte tilpasse meg for å bli værende i relasjonen.


Noe jeg måtte tåle som jeg egentlig ikke burde tåle. Eller en ekstra energi jeg måtte legge til for at interessen skulle være der og vi skulle holde sammen.

Fordi samfunnet vårt har bygd det hele opp som et must have for å kjenne på lykke har vi både jenter og gutter tilpasset oss for å få det vi vil ha. I dag er det noe vi lærer oss sakte men sikkert å ikke opprettholde. Vi lærer oss at gode og sunne relasjoner handler om at helt andre elementer er på plass enn de elementene vi la til grunn tidligere.


  • Det handler om beundring og respekt. Med fokus på respekt.

  • Det handler om forståelse og tålmodighet

  • Det handler om grensesetting og tillitt

  • Det handler om relasjonen og ikke personen


Du blir ikke lykkelig av å få deg en kjæreste. Du blir lykkeligere av en kjæreste hvis du var lykkelig før du møtte han eller henne. Les den setningen en gang til. 💕


Det er så viktig å forstå disse elementene både når du leter etter en kjæreste selv, men også når du skal jobbe som matchmaker. Jeg ble en dyktig matchmaker på grunn av relasjonene jeg så som vokste frem og som fungerte, men jeg ble også mer bevisst på hva jeg trengte i min egen relasjon ved å se alt det finne som ble skapt for andre.


Nå har jeg funnet min siste kjæreste. Det vet jeg fordi energien i denne relasjonen er helt annerledes enn energien i mine tidligere relasjoner. Det er ikke noe stress. Det er ikke noe usikkerhet. Det er bare den beste følelsen i verden i form av en ekstra person i livet som er der og støtter og heier.


På grunn av mitt forhold er jeg enda mer gira på å finne en løsning på datingkaoset , fordi jeg synes alle fortjener å oppleve det jeg opplever. Vi er ikke skapt for å være alene, vi er skapt for å være sammen. Det er supert at vi nå kan være lykkelige uten en partner, og vi skal ikke ta til takke med noe annet enn noe som gjør oss lykkelig. Samtidig må vi være ærlige på at den singel lykken ofte er å ta til takke med den også.


En ting er sikkert, jeg skal kose meg med kundene jeg har frem til de har funnet den rette for seg. For jeg elsker å jobbe for dem.


De kundene jeg har nå, og som jeg jobber for som selvstendig matchmaker, er noen helt nydelige og flotte damer. De har det bra med seg selv, trives i livene de har. Vet hvem de er og vet hva de trenger. Møtene vi har er engasjerende, interessante og nyttige. de som jeg ikke har daglig kontakt med eller jevnlige møter med lenger smiler jeg med tanken på når jeg ser etter matcher til dem.


Det er på en måte en følelse av at jeg er der jeg ønsker at alle matchmakere skal være, når de har den jobben her, og det er kanskje derfor jeg også er klar for å gi stafettpinnen videre.

Systemet fungerer, jeg vet hva som må til for å lykkes og for at kundene skal være fornøyde. Jeg har lært av mine feil og mangler. Har lært det jeg føler jeg har trengt å lære om relasjoner underveis i reisen. Jeg står stødig i min professjon og er klar for å gi den kunnskapen videre til andre. Så kan de starte på reisen sin litt mer stødig enn jeg gjorde.


Jeg gleder meg virkelig til fremtiden. Dette er starten på en ny epoke som jeg virkelig ser frem til å være en del av.205 visninger0 kommentarer

Comentarii

Evaluat(ă) cu 0 din 5 stele.
Încă nu există evaluări

Adaugă o evaluare
bottom of page