Hvorfor NÅ er den beste tiden å lete etter en kjæreste!

Oppdatert: mars 18

Det er ingen tvil om at veldig mange flere har kjent på ønske etter en kjæreste etter at vi stengte ned landet for ett år siden. Samtidig så er det veldig mange som ikke føler at dette er den rette tiden for å lete etter en kjæreste, eller bli satt i kontakt med noen via meg. De føler seg ikke helt som seg selv. Vi har fått det for oss at vi kun skal lete etter en kjæreste når vi er på vårt beste. Når vi klarer å få frem hvem vi er på en positiv måte. Her vil jeg dele mine motargumenter for dette og håper det fører til at flere endrer tankesettet og setter i gang letingen ikke når de har det på sitt beste, men når de kjenner savnet som mest.Er det lurt å vente til covid19 er over?


Det er mange faktorer som spiller inn når det kommer til hvorfor vi tenker at vi må være på vårt beste når vi skal lete etter en kjæreste.


Ofte handler det om våre egne mønstre og vår egen måte å velge en partner på, som vi tenker at andre også følger. I en verden der det er haugevis av kandidater på nettsider og apper, vet vi at vi kun velger de som har de beste bildene, de beste tekstene, den beste energien.


Vi vil ikke ha en partner som ikke gir oss gode følelser med automatikk og som skiller seg ut fra mengden. Vi vil ha en bonus. Noe ekstra. Noe verdt den energien og tiden vi vet et forhold krever.

Samtidig glemmer vi at uansett hvor perfekt noen er, så er ærligheten det som får kjærligheten til å vare. Verdien av et menneske som er ærlig om hvordan de er, og som vi føler at vi virkelig kjenner, er så mye større enn å ha en perfekt kjæreste.


Denne tiden hvor de fleste av oss ikke har det helt greit, er derfor også den beste tiden å møtes på. Man kjenner på savnet. Man kjenner at det man egentlig vil er å være to. Det er lettere å si det høyt uten at man føler at man samtidig sier at man ikke trives i sitt eget selskap.


Akkurat nå er vi alle i samme båt, og det er nesten slik at folk ikke tror deg hvis du har det helt supert og synes livet er helt fantastisk i disse dager.


Det gir oss en liten pause fra det perfekte og ukompliserte vi til vanlig må vise til.


For det er ingen tvil om at vi elsker illusjoner. Vi elsker det ukompliserte og enkle. Vi vil ikke ha den pakken vi egentlig vet at et forhold er og når vi går rundt å later som om den delen av et forhold ikke eksisterer, blir det lettere å gå inn i et forhold. Jeg skjønner det.


Men når vi tar på oss sannhetsbrillene er det ganske klart å tydelig at de forholdene som vi startet med illusjoner og hvite løgner også er de forholdene som ryker til slutt.


Det er lett å avstå fra det hele når man må forholde seg til sannheten. Det er lett å kun ville ha illusjonene og hoppe videre når noe blir komplisert og emosjonelt vanskelig. Men hvis du er en av de som er klar for helheten så har du også mulighet til å sikre deg nå.


Ved å møte mennesker i livskrise vet man hva man får. Man kan forholde seg til menneske som en helhet og ikke bare som de beste sidene med masse uvisshet som man må ta med i pakken.


Det krever mot, men det gir også det beste resultatet. Et forhold som varer. Det som jeg jobber for å skape for mine kunder. Det som jeg mener er det eneste vi bør være ute etter når forhold er det vi inngår en avtale om.

Helt til slutt så vil jeg gi noen tips til alle dere som tør lete nå som dere kjenner på savnet. Tipsene jeg gir til de flotte mennene jeg introduserer til mine kvinner som kjenner på disse samme følelsene:


Gjør en innsats men vær ærlig.


Bruk de triksene du drar frem på en dårlig dag på jobben også før du skal på en date, men vær ærlig om at du i dag måtte dra frem noen triks. Det viser at du gjør en innsats på tross av, og DET det er enormt sexy og attraktivt.


Vi har alle lyst til å gå rundt i joggedressen konstant, drite i å vaske håret og bare være utad slik vi føler oss innad. Men er det en ting vi vet så er det at da blir ting bare værre og ikke bedre. For å komme oss oppå når ting er dritt må vi ta tak i oss selv og bruke noen verktøy for å komme oss oppå. Sånn er livet. Sånn er realiteten. Det er valgene vi har, og utfallene vi får på bakgrunn av valgene vi tar.


Det er ett år siden pandemien kom og jeg har vært medvirkende til 3 flotte par siden den gang. Det jeg ser hos de parene er en bedre kommunikasjon med ærlig dialog fra starten av relasjonen. Ofte litt mer konfliktfylt følelsesmessig i en tidlig fase enn en senere fase, men den fasen vil komme uansett. Det er alltid ting som vi kjenner på når vi begynner å være ærlige med oss selv og partneren.


Hvorfor ikke bli ferdig med det med en gang?


Bli matchet av meg? Klikk HER for mer info.118 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle