Søk
  • Ane Hagen

Ikke la deg lure.

Ikke la deg lure av fine bilder av vakker natur.

Ikke la deg lure av flotte tanker om kjærligheten og lengselen.

Ikke la deg lure av små hint om smerte i hjertet fordi DU mangler.


Sosiale medier er en lekeplass for narsissister som får matet ego sitt hver eneste dag, hver eneste uke, år etter år. Fengslende følelser fra sultne kvinner som ønsker å få sin lengsel mettet. Spesielt når du er 50 pluss. Når du tror du ikke lenger har en verdi og har mistet fordelen i partnervalg kampen.


Men du har ikke det. 50 er det nye 30. De flotte trygge og fine mennene vil ikke ha en jente på 35 de kan vise frem og skryte av. De vil ikke ha ei som bare sier fine ting og som beundrer dem døgnet rundt. De har ikke behov for å få matet sitt ego, fordi de har et sinn og en psyke i balanse. De vet hvem de er. De har ikke behov for å få andres bekreftelse for å føle seg bra som menneske.


Kjære kvinne. Ikke la deg lure. Finn din feminine omega kraft. Finn det som gjør deg til en superstjerne av en kvinne. Ikke fordi du har et utseende du tror du må ha, eller fordi du har gjort noe eksepsjonelt i livet ditt. Du som du er, er en superstjerne. Du som du er, har en enorm verdi som partner og kjæreste.