top of page
  • Forfatterens bildeAne

Jeg var hektet på en mann i 6 år, dette er hvordan jeg kom meg videre og åpnet opp for en sunn og fin relasjon.

Det er sikkert flere kvinner der ute som har opplevd det samme. Å ha en mann i livet som er den "perfekte" potensielle partner, men som forblir potensiell, år etter år. En mann som kommer tilbake igjen og igjen og vekker til livet håp og tro på noe mer. Men det eneste man sitter igjen med hver gang, er såre og negative følelser. Om seg selv og kjærligheten. Her kommer fortellingen om min mr X, og hvordan jeg ved å forstå hvordan nervesystemet vårt fungerer og hvilke behov jeg har, kom videre fra hektet og fikk den trygge og fine relasjonen jeg har i dag.

Hvordan komme over ett hekt og finne troen på noe bedre der ute, ved å forstå hvordan vårt nervesystem fungerer.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

198 visninger2 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page