top of page
  • Forfatterens bildeAne

Kanskje det ikke er bonden som er problemet, kanskje det er deg?

For noen dager siden kom jeg over en video på Facebook fra en dame som legger ut en video hvor hun latterligjør en mann som hun har vært på date med. Fordi han hadde reagert på at hun ikke hadde på seg den hvite kjolen på daten - som han hadde sett henne med på ett av bildene hun har på datingprofilen sin. Hun tar det så negativt at hun må lage en video om det, med den hvite kjolen på og latterligjøre denne mannen og andre menn som oppfører seg i følge henne på samme måte. Hun mener at slike menn bør man bli advart mot på datingsider når man er så bra damer som henne. Og det får meg til å ha lyst til å dele litt om dette med hva som er bra damer og hva som er bra menn. Spesielt fordi hun poengterer at han var bonde.

Altså det er viktig å ha preferanser. Det er viktig å skulle ønske en mann som man selv ser på som bra og som man beundrer og respekterer. Uten disse to tingene blir det ingen fin relasjon. Respekt og beundring er de to tingene som gjør at folk holder sammen, over tid. Det er det som gjør at du ønsker å tilbringer mer tid med noen enn med noen andre. Hvis de i tillegg får deg til å le og gi deg gode følelser så har du funnet noen du ikke bør gi slipp på.


Men dette med gode følelser handler ikke bare om hvordan andre er, det handler også om hvordan du har det med deg selv. Hvordan du reagerer på hva andre gjør mot deg handler ikke alltid om dem, men veldig ofte om deg selv.

Derfor lurer jeg litt på om denne fantastiske kvinner egentlig er så fantastisk som hun skal ha det til. Ikke bare fordi hun tross alt la ut en video for å sverte den andre personen, men også fordi hun reagerte slik som hun gjorde.


Ble hun trigget av at denne mannen påpekte at han skulle ønske hun kom i den hvite kjolen? Var det derfor hun reagerte som hun gjorde?


Kunne hun ikke bare ha sagt: "Åh så hyggelig at du savnet meg i den hvite kjolen, hvis daten vår går bra og vi treffes igjen kan jeg kanskje ta den på meg for deg under en bedre middag." F.eks.


Kanskje var det andre ting som gjorde at han ikke fikk den reaksjonen? For hun poengterer at han var bonde og jeg reagerer litt på det også. Hadde hun kanskje reagert annerledes hvis det var en mann hun synes var attraktiv fra første øyekast? Som jobbet innen finans eller andre slike høyt respekterte yrker?


Og hvis det at han er bonde er ett problem for henne, hvorfor valgte hun å gå på date med han?


Jeg har mange spørsmål jeg sitter inne med her kjenner jeg. Samtidig så vil jeg også ta for meg noe som jeg ofte tenker på i jobben min.


Denne artikkelen er gratis for alle, men du må ha en registrert konto for å lese. Registrer deg eller logg inn enkelt under:

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

248 visninger5 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page