top of page
  • Forfatterens bildeAne

Kvinner vil ha menn som tar action.

Bruker du lang tid på å ta en avgjørelse? Er du gnien når det kommer til bruk av penger? Finner du på unnskyldninger for å ikke vise sårbarhet? Sier du "Du kan få bestemme" eller "Det er det samme for meg, du kan velge"? Disse tingene kan være årsaken til at du som mann ikke får de damene du ønsker deg. At du er høy mørk og kjekk holder ikke lenger. Og godt er det! Logg deg inn, eller betalt for tilgang til denne artikkelen for å lese hva 4 av kvinnene som har blitt introdusert via MatchMe som gir som begrunnelse til at menn vi introduserte dem til gikk i NEI bunken fremfor JA bunken:
Viktig å få frem at tipsene jeg vil komme med i denne artikkelen er for menn som er ute etter en langvarig for fin relasjon. Dette er ikke datingtips for at du skal lykkes på datingmarkedet - hvor målet er å bare lykkes med dating. Det er viktig at single skiller disse to tingene og forstår at de som lykkes med dating ikke automatisk lykkes med å finne kjærligheten.


Det er også viktig å få frem at disse mennene fikk coaching i ettertid slik at den dårlige energien de gav av seg selv ble rettet opp i. De fleste vet ikke hva de utstråler eller hva andre tenker om dem før de får en tilbakemelding på det.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

110 visninger0 kommentarer

ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ไม่สามารถโหลดความคิดเห็น
ดูเหมือนจะมีปัญหาทางเทคนิคบางอย่าง ลองเชื่อมต่ออีกครั้งหรือรีเฟรชหน้าเพจ
bottom of page