top of page
  • Forfatterens bildeAne

La oss være litt ærlige her! (om single på let etter noe langvarig og ekte)

Etter en ny runde med introduksjoner hos MatchMe er det en ting som er veldig tydelig for meg som matchmaker. Det er stort gap mellom hva single vil ha, og hva de faktisk søker etter. Det er stort gap mellom hva de sier at er viktig for dem, og hva som egentlig er det. Appene kan få skylden for sveipekulturen, men jeg tror kanskje ikke at bedre apper er det som vil hjelpe 90% av de single som leter i dag. De som sier de er ute etter en genuin og ekte relasjon, men som fortsatt velger ut i fra utseende og ikke personlighet. Trenden vi har fått de siste 20 årene blir vanskelig å snu, hvis de single ikke selv reflekterer mer over egne valg og ønsker. Kanskje dette kan bli sommeren hvor single på let reflekterer litt rundt hva det EGENTLIG er som er viktig? For å hjelpe oss i bransjen til å snu den negative trenden og ikke minst slippe å kaste bort tiden vår på kunder som er ute etter noe annet enn vi kan gi.


Hvem er det du leter etter en kjæreste for og hva er målet med letingen?


Disse to spørsmålene er faktisk de viktigste du må stille deg selv når du er i gang med letingen. For å avklare hva det er du er ute etter og hvorfor.


Vi som er i bransjen ser hele tiden single som leter etter noen på grunn av ensomhet, manglende gode ting i livet, eller for å tilfredstille eget ego. Enten i form av bekreftelse via sex eller i form av bekreftelse via venner. Kvinner spesielt er ofte mer opptatt av om venninnene vil synes han er kjekk, fremfor hvordan han behandler henne.


Fordi min nisje de siste årene har vært kvinner som har det bra med seg selv og som er klare for en fin relasjon så vil jeg gi deg ett eksempel på noe jeg ser veldig ofte. Utgangspunktet er det samme. Det de skriver i registrerringene og forteller meg i møtene er det samme. De har de samme ønskene for relasjonen, men så kommer fokus på personen i forskjellige grader når jobben er i gang. Kanskje kan disse ekspemplene få deg til å reflektere litt?


Hvilken av disse to kundene ville du vært?


Begge kundene som bestiller matchmaking er klar for å treffe mannen i sitt liv. De har alt de drømmer om i livet men savner han ene som vil gi en bonus til hverdagen og livet generelt. De ser for seg herlige sommerkvelder med kos og hygge. En mann som verdsetter dem og ser verdien av dem. Som er snill og grei og lidenskapelig når det er behov for det. De vil ha en som har humor, som er sprek og easygoing, men som har det bra med seg selv, vet hvem han er og som har egne meninger og egne tanker.


Begge disse blir presentert til den samme mannen. En som innehar alle disse egenskapene som potensielt kan være en match. Som matchmakeren tenker at vil se verdien av henne og behandle henne så fantastisk som hun fortjener. Han er kjekk, men han er ikke Brad Pitt. Han har selvtillit men han er rolig, seriøs og tilbakelent.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

161 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page