• Ane

Leter du etter en kjæreste - gjør dette:

Oppdatert: 25. mai

Når jeg jobber som datingrådgiver/datingmentor er det mange ting som går igjen. Selv om hver eneste kunde har sine egne utfordringer er det en del ting gjentagende ting som de fleste gjør. I denne artikkelen har jeg tenkt til å liste opp de tingene som jeg ser er viktig å ta tak i for å få et annet resultat enn det du har fått tidligere. For utenforstående kan disse tingene virke som enkle ting å gjøre - men det er viktig å huske på at når du er følelsesmessig engasjert og har noe du ønsker veldig så er det ikke bare bare å gjøre det som du vet er rett. Du går etter det du vil ha (og som du tror at du må ha) og ikke det du trenger. Mine artikler er vanligvis med betaling. Denne er åpen fordi jeg ønsker at alle skal kunne lese den og kanskje lære noe av den, men jeg har også et håp om at du som leser denne tar det gjenomgående rådet om å kontakte meg. Jeg maser ikke om det fordi jeg trenger deg som kunde, men fordi jeg vet etter å ha gjort dette i så mange år at du trenger meg for å få det du vil ha.

Her kommer kommer listen:


Aldri ta til takke med.

Det er så utrolig viktig å aldri ta til takke med, bare fordi du tenker at dette er det beste du kan få. Det finnes noen der ute som vil se på deg slik som Ryan Reynolds ser på Blake Lively. Tar du til takke med og ikke vet hva du skal gjøre? Ta kontakt med meg.


Lær deg verdien av genuin interesse.

Det er lett å la seg rive med av ord og fine fraser. Det er lett å avstå fra noen som ikke viser interesse raskt. Det er lett å måle verdien hos noen med utgangspunkt i hvor mye interesse de viser. Men genuin interesse kommer ikke i en pakke. Den kommer i mange former og fasonger. Lær deg å forstå hva genuin interesse er. Hvis du ikke vet det, book et møte med meg.


Si nei til playere.

Det høres kanskje veldig enkelt ut for de som sitter utenfor, men jeg vet hvor vanskelig det er å si nei når du er i situasjonen. Lidenskapen, den intense interessen, det å ha en fyr som alle andre sikler etter. Det handler om ditt behov for bekreftelse og det er lett å juge til seg selv å si at jeg kan leke mens jeg leter etter noen som passer. Det finnes teknikker for å lære deg å si nei. Du må ta tak i disse. La meg være den som sier nei for deg en periode ved å bli din partner in crime når du leter selv. Book et møte med meg.


Ha fokus på relasjonen ikke personen.

Når du har lagt vekk listen din over hvordan personen du leter etter skal være er du åpen for å faktisk treffe en som vil gi deg den drømmerelasjonen du er ute etter. Du må fokusere på relasjonen du ønsker deg og ikke lete etter en person som du skaper relasjonen ut i fra. Sett deg selv i fokus ved å bestemme deg for hva du ønsker deg fra en relasjon og finn den personen som kan gi deg den relasjonen. Det vil endre alt for deg.


Be om profesjonell hjelp.

Hvis du føler du har prøvd alt, eller du ikke får de resultatene du er ute etter, be om profesjonell hjelp. Det å ha en dating mentor eller ansette en matchmaker til å finne den rette for deg vil fjerne så mye stress fra livet ditt at du tenker, hvorfor gjorde jeg ikke dette før.


Sjekk hvordan du kan få hjelp via meg - HER -


172 visninger0 kommentarer