top of page
  • Forfatterens bildeAne

Slik finner du kjærligheten via nettet:

Oppdatert: 20. des. 2022

Når jeg jobber som datingrådgiver/datingmentor er det mange ting som går igjen. Selv om hver eneste kunde har sine egne utfordringer er det en del ting gjentagende ting som de fleste gjør. I denne artikkelen har jeg tenkt til å liste opp de tingene som jeg ser er viktig å ta tak i for å få et annet resultat enn det du har fått tidligere. For utenforstående kan disse tingene virke som enkle ting å gjøre - men det er viktig å huske på at når du er følelsesmessig engasjert og har noe du ønsker veldig så er det ikke bare bare å gjøre det som du vet er rett. Du går etter det du vil ha (og som du tror at du må ha) og ikke det du trenger. Mine artikler er vanligvis med betaling. Denne er åpen fordi jeg ønsker at alle skal kunne lese den og kanskje lære noe av den, men jeg har også et håp om at du som leser denne tar det gjenomgående rådet om å kontakte meg. Jeg maser ikke om det fordi jeg trenger deg som kunde, men fordi jeg vet etter å ha gjort dette i så mange år at du trenger meg for å få det du vil ha.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

232 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page