top of page
  • Forfatterens bildeAne

Leter du etter en partner ut i fra din tilknytningstil? Da bør du lese videre...

Jeg ble kjent med Tilknytningstilene eller Attachment Styles i 2017. Da deltok jeg på Love Coach Conference i LA og ble kjent med Amir Levine en av de to forfatterne som har skrevet boken "Attachment Styles". Jeg elsket på den tiden alt som kunne forenkle hvordan vi så på oss selv. Eller hvordan vi kunne putte hver og en i bokser som vi kunne matche. Tilknytningstil ble en del av kundereisen til kundene mine sammen med personlighetstesten til Briggs Myers. Jo mer informasjon jeg kunne finne raskest mulig om hvem kundene mine var, jo lettere kunne jeg også finne hvem som passet til dem.


Men 5 år senere har jeg en helt annen tanke om det hele og jeg ser ikke lenger på slike tester som gode verktøy slik de er. Jeg bruker fortsatt Briggs myers, men ikke slik som jeg gjorde før.


I denne artikkelen vil jeg dele hvordan jeg bruker det i dag og hva som er årsaken til at jeg ikke lenger ser på tilknytningstil som et verktøy men en byrde - for single som leter etter en partner.

Du får tilgang til artikkelen ved å logge deg inn, og abonnere via et medlemskap. INTERSSE MEDLEM er gratis og du får tilgang til denne artikkelen via det medlemskapet.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

66 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page