top of page
  • Forfatterens bildeAne

Menn må bli tydeligere i kommunikasjonen når de leter etter en kjæreste.

Jeg får veldig mange henvendelser fra menn som synes det er få gode artikler for menn som ønsker å navigere i datingområdet. Dette skal jeg selvfølgelig prøve å løse, og skriver derfor her en artikkel med mine beste råd til menn som har lyst på en kjæreste. Dette er skrevet på bakgrunn av de innblikkene jeg har fått i datingsituasjoner og dialoger mellom kvinner og menn på datingapper. En av de tingene som jeg ser skaper mye problemer er utydelighet fra menn når det kommer til kommunikasjonen. Både om hva de søker etter men også hva de ønsker fra en relasjon videre.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

177 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page