top of page
  • Forfatterens bildeAne

Menn må bli tydeligere i kommunikasjonen når de leter etter en kjæreste.

Jeg får veldig mange henvendelser fra menn som synes det er få gode artikler for menn som ønsker å navigere i datingområdet. Dette skal jeg selvfølgelig prøve å løse, og skriver derfor her en artikkel med mine beste råd til menn som har lyst på en kjæreste. Dette er skrevet på bakgrunn av de innblikkene jeg har fått i datingsituasjoner og dialoger mellom kvinner og menn på datingapper. En av de tingene som jeg ser skaper mye problemer er utydelighet fra menn når det kommer til kommunikasjonen. Både om hva de søker etter men også hva de ønsker fra en relasjon videre.

Vil du lese mer?

Abonner på www.anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

Abonner nå
174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page