top of page
  • Forfatterens bildeAne

Når du forstår dette, finner du raskere den rette.

Oppdatert: 13. nov. 2022

Dating i 2022 er komplisert. Ingen tvil om det. Mye av grunnen er den endringen som har skjedd de siste 20 årene rundt oss. Vi er mer tilgjenngelige, vi er mer synlige, og vi har mye større forventninger til hverandre. Samtidig har vi aldri følt oss mer usynlige og lite verdsatt som potensielle partnere. Det ghostes over en lav sko og det er et kaos på datingsidene hvor oppmerksomhet og bekreftelse er hovedmålet til de aller fleste. Det kan virke utmattende å lete etter den rette i datingkaoset som er nå, men forstår man en ting vil man også kunne snu det hele og ha positive opplevelser og fine følelser. Du har sikker sett at det er mennesker rundt deg som finner en flott kjærste? Du har kanskje tenkt hvordan får de det til? Hva er det de gjør annerledes? Det vil jeg gi deg svar på i denne artikkelen.

Fra frustrasjon til løsning.


Men min erfaring etter 15 år som problemløser for single, er at det ikke i hovedsak handdler om at det er for få bra menn der ute. Det handler heller ikke om vi alle er for kompliserte og har for stor baggage. Det handler om en annen ting som jeg ser virkelig er løsningen på problemet og som hvis du griper fatt i også vil finne en fantastisk fyr som passer til deg.


(Denne artikkelen er gratis men du abonnere på INTERESSE medlemskap for å kunne lese den. Det er helt gratis og registreringen går kjapt. Det gir deg tilgang til mange flere artikler og fordeler fra Ane Hagen)


Sjekk også ut Ane Hagen sin STEG FOR STEG guide som du kan få tilgang til helt gratis her: https://www.anehagen.no/stegforsteg

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

1 037 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page