Når du vurderer å gi opp, ikke gjør det!

Det er lett å gi opp letingen etter en kjæreste når det føles som om det er noe man ikke vil lykkes med. Når man nok en gang innser at håpet ikke blir til noe ekte. Når man nok en gang møter på noen som man føler ikke er ærlig eller ikke innehar de kvalitetene man er ute etter. Når det føles som en jungel full av rare dyr som virker som om de kommer fra en helt annen planet enn den man selv lever på. Men jeg vet at den som ikke gir seg finner. Den som ikke lar seg selv bli utmattet av forventninger som ikke blir innfridd. Den som snur tankegangen og velger å fokusere på det hele på en ny måte. Her vil jeg dele noen tips som kan være fine å ta meg seg, og som jeg håper kan gi et nytt håp i det som kanskje føles håpløst.


Det du ser er sjeldent det du får og det kan du utnytte til din fordel.


En av de største feilene jeg ser mange single gjør, er å ha fokus på det som ikke er bra kontra det som er bra. Jo, jeg forstår at det kan være vanskelig å tenke positivt når man ikke finner EN ENESTE person man synes er tiltrekkende, eller når man gang på gang finner ut at mannen bak den flotte profilen er en idiot med stor I.


Men jeg håper det kan bli nyttig å lese at det du ser, er ikke alt som er. Det finnes mange fantastiske mennesker der ute som er det motsatte. Altså fantastiske men ikke så flinke til å vise det ved første øyekast.


Blant noen av de rareste profilbildene, mest sære profiltekstene eller den mest keitete oppførselen gjemmer det seg noen skikkelig diamanter.

Det du ser er sjeldent hva du du får, og hvis du tenker på det også når du ser profiler du ikke finner tiltrekkende så kan det hende du finner den diamanten alle de andre også overser.


Joda, menn bør bli flinkere til å ha bedre profilbilder og selge seg selv inn på bedre måter, men helt ærlig, de som er gode på det, er de egentlig så veldig bra som partner?


Hvis du føler du er i en blindgate, så er du mest sannsynlig det.


Det er lett å gå seg vill, og det er lett å gå i det samme sporet igjen og igjen. Også for meg som Matchmaker. Noen ganger må jeg også sette meg ned og analysere de typene jeg kontakter for mine kunder og kjenne etter på om jeg velger rett vei. Som regel er det da jeg finner ut at jeg beveger meg inn i både blindgater og blindspor. Får man ikke resultat ut av det man gjør, må man gjøre noe annet.


Stopp opp. Analyser mønsteret ditt. Analyser typen menn du går etter. Finn svar på hvorfor du går den veien og om den veien egentlig fører deg dit du vil.


Det er ingen skam å snu, og det er ingen skam å be om hjelp.


Selv om jeg er fullbooket som Matchmaker de neste månedene (og kanskje årene hvis de som er på venteliste vil ha plass) så har jeg fortsatt ledige plasser for deg som ønsker meg som din datingrådgiver. Send meg en melding for å få høre betingelser og priser hvis du kjenner at nå har jeg gjort jobben nok alene og kunne tenkt meg litt hjelp, motivasjon eller inspirasjon på veien.


Det viktigste er at du ikke gir opp. Da må du uansett starte på nytt igjen senere. Fullfør heller jobben nå mens du har startet den. 💕


120 visninger0 kommentarer