• Ane

Nettdating nådde toppen under pandemien, nå er eventyret i ferd med å bli over.

Jeg inrømmer gjerne at jeg gnir meg litt i hendene når jeg scroller rundt i forskjellige sosiale medier og hører single klage over apper som henvender seg til single og brukerne som er der inne. Jeg blir også glad når jeg ser flere og flere kvinner bruke stemmen sin mot menn som utnytter det faktum at de fleste appene proklamerer de er til for at folk skal finne en kjæreste, når de i virkeligheten gir total f i hva som foregår der inne. Money talks as alway. Det er nok også pga dette og frykt for pengetap at Tinder nå har lansert en referanse ordning hvor du som bruker kan få gratis funksjoner ved å referere andre single til appen, og at Sukker.no nå relanserer sin nettsiden høsten 2022. Men hva betyr dette for de single egentlig? Hva er det som er i ferd med å skje på markedet? Hva er alternativene?

Altså, Tinder vil nok forbli en hookup app i lang tid fremover. Kanskje for alltid. Men jeg tror vi kommer til å se en enorm nedgang i brukerne som leter etter en kj