top of page
  • Forfatterens bildeAne

Single finner kjærligheten når de overlater kontrollen til noen andre. (gratis artikkel)

Oppdatert: 10. okt. 2022

Det er helt utrolig å se hva som skjer når single bestemmer seg for å tørre å gi en profesjonell innblikk i datinglivet deres. Spesielt hos single som har fulgt meg i flere år og som alltid har gjort ting halveis uten å egentlig slippe meg til. Når disse bestemmer seg for å være helt transparente og jeg får se hva det er de sier og gjør, og ikke minst hvem de velger, så endrer alt seg. Det er ikke prisen som hindrer de fleste i å velge et samarbeid med meg, men frykten for at jeg skal fortelle dem at de gjør noe galt. Vil du ha en kjæreste og leter på egenhånd? Prøver du og får det ikke til? Da er denne artikkelen til deg, og det helt gratis! Se på det som min sommergave til deg. Værsegod!

La meg ta deg med på fisketur og lære deg spillet Tinder.


Få gratis tilgang til denne artikkelen ved å logge deg inn/registrere deg og bli INTERESSE medlem.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

196 visninger0 kommentarer
bottom of page