top of page
  • Forfatterens bildeAne

Slik blir du kvitt sex meldinger og seksuelle tilnærmelser fra ukjente (og kjente) menn.

Føler du at du får mange unødvendige henvendelser fra menn som plager innboksen din eller kommentarfeltet på sosiale medier? Eller at meldingene du får via datingsidene eller appene har stort seksuelt innhold eller ofte går raskt over dit? Da vil jeg i denne artikkelen dele noen triks til deg, i tillegg til at du også vil få noen smarte råd for hvordan du kan utnytte din feminine side uten at du blir sexuelt trakkassert.


Drastisk nedgang i seksuelle tilnærmelser ved små enkle grep.


Tenker du at mindre klær er det som må til for at du skal slutte å motta ekle meldinger i innboksen din? Da tenker du feil. Som med alt annet har dette med energi å gjøre.


Mannegrisene som liker å sitte å dra seg i laksen etter bikinibilder og kløft blir man ikke kvitt så enkelt her i verden, men heldgivis så er det ikke slik at du må kle på deg for å slippe å få besøk av de som ikke bare ser men som også rører - tastaturet.


Det er ikke bikinien som er problemet det er den seksuelle fremstillingen av deg selv. Det er blikket du sender, eller hvordan du står, som oser seksualitet som gjør at de mister hodet.


Er det greit? Definitivt ikke. Burde du kunne få stå akkuratt hvordan du vil eller ha et hvilket som helst blikk som du ønsket? Definitivt. Men i dag er det ikke slik. Det er ingen som tar tak i de overtrampene som menn gjør daglig fordi de med automatikk føler at de har rett til det - fordi en kvinne er sånn eller sånn.


Vi har ikke et annet valg enn å tilpasse oss, samtidig så ser jeg også at tilpassingen som blir gjort ikke bare endrer hvordan man fremstiller seg selv, men også hvem som interessen vekkes hos. Via dine innlegg og bilder vekker du lysten til å bli kjent med deg kontra lysten etter å ha sex med deg. Det bidrar til både roligere innboks men også mange flere hyggelige opplevelser.


Menn som tar kontakt som feks er gift tar som regel kun kontakt med kvinner de tenker er åpne for tilnærmelsene. De er heller aldri direkte i sin henvendelse men kan komme med kommentarer som de senere kan påstå ble misforstått.

Er du ute etter en flott mann, som jeg regner med at du er siden du leser denne artikkelen, så tenker jeg at de små grepene som kan gjøres vil ha en positiv effekt for ditt datinglive.


For det er når den interessen vekkes at du kommer i kontakt med høykvalitetsmennene. De som ikke har behov for å finne seg noen som de kan ha sex med, men som er ute etter å finne hun som han kan bli bedre kjent og med og utvikle et emosjonelt helhetlig bånd med.


Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

213 visninger0 kommentarer
bottom of page