top of page
  • Forfatterens bildeAne

Slik skapes den berømte kjemien og dette kan du selv gjøre for å oppnå denne.

Oppdatert: 1. mar. 2023

En ting single ofte lurer på er dette med tid. Skal man gi det tid hvis man ikke kjenner kjemi på første date, og i såfall hvorfor? Hva er det som tilsier at man vil kunne få den berømte kjemien ved en senere anledning? Hvorfor kjenner man kjemi med noen med en gang, mens med andre så kan det som vi har opplevd kjenne på denne etterhvert? I denne artikkelen vil jeg ta for meg dette med kjemi på bakgrunn av egen erfaring på datingmarkedet, men også gjennom kundereisene jeg har vært med på de siste 10 årene. Er det ett innlegg som vil gjøre det verdt for deg å betale for å lese mine innlegg, så er det definitivt dette.

Hva er kjemi og hvordan oppstår dette?


Mellommenneskelig kjemi refererer til en oppfattet umiddelbar forbindelse som eksisterer når man møter en person for første gang. Carl Jung forklarte det ekstremt godt da han sa at møtet mellom to personligheter er som kontakten mellom to kjemiske stoffer: hvis det er noen reaksjon, blir begge transformert.


Har du opplevd dette og gjerne vil oppleve det igjen så kan løsningen ligge i det spesifikket møtet dere hadde og hvem dere var når dere møttes. Hvis du tenker tilbake på det møte og din sinnstemning inn i det, så vil du også forstå hva du trenger hos deg selv for å ha muligheten til å oppleve det igjen. Og du får også en fasit på hva som er viktig for deg at den andre må ha for at den kjemiske reaksjonen fra deg skal være mulig. At du åpner deg såpass opp i øyeblikket at de gode følelsene får flyte.


For min erfaring er nemlig at kjemi oppstår ikke på bakgrunn av at to perfekte mennesker som passer perfekt med hverandre møtes, men at man er i en sinnstilstand som er så åpen og mottakelig og avslappet at den gode kjemien bare kommer med automatikk.


Det er hvordan dere er med hverandre når dere møtes som avgjør om dere vil ha kjemi eller ikke.


Har du aldri opplevd denne kjemiske reaksjonen og det å møte noen du bare klikker med så les videre. Jeg vil gi deg noen tips på bakgrunn at egen erfaring og andres erfaring som kan hjelpe deg være i rett modus slik at muligheten er der.


Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

246 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page