top of page
  • Forfatterens bildeAne

Vi søker etter testpersoner til nytt konsept for single som vil ha kjæreste.

Du som leser denne posten er mest sannsynlig en av over 3000 som mottar mine mailer. Grunnen til at du har meldt deg på listen min vet jeg ikke, men mest sannsynlig har det vært på grunn av ønske om noen gode råd, tips til smartere dating, eller noe lignende. Det jeg vet, etter å ha jobbet i datingbransjen i over 20 år, er at det å finne en kjæreste er en veldig individuell reise. Det finnes ingen raske løsninger og det er ikke slik at ett konsept passer til alle. Det er også grunnen til at DatingSolutions AS ble etablert. Et selskap som skal omfavne de utfordringene som single på let har, og finne løsninger som kan bidra til at flere og flere finner den rette for seg.
Pr nå har vi løsninger for deg som er klar for en kjæreste og som bare trenger å komme i kontakt med noen som passer til deg. Enten via ren headhunting, eller via forskellige matchmaking tjenester.


Det jeg vet er at på denne 3000 pluss listen er det veldig mange single som er livredde for å sette i gang datingen. De har full tiltro til at de via en av våre tjenester skal komme i kontakt med andre bra single, og de har også tro på at jeg eller andre vil kunne hjelpe dem igjennom prosessen, men det er flere hindringer der som gjør at de ikke bestiller. Indre konflikter og selvsabotering som gjør at de avventer og heller bruker energien på andre prosjekter hvor de føler seg trygge og har kontroll.


Dette konseptet er for deg som:


Du trenger mer tid. Du trenger større trygghet. Du har behov for å forstå hva det er du egentlig trenger før du i det hele tatt vil sette i gang med datingen og de kommende blikjentskapene.


Kanskje henger du igjen i gamle relasjoner eller gamle flørter. Redd for å ikke skulle finne noe bedre og falle tilbake til det du ha vært hektet på i mange år.


Du ønsker kanskje egentlig å lete selv, men vet ikke hvor du skal starte eller hva du skal gjøre for å bli klar. Og selvsabotøren i deg er sterk. Du trenger at noen pusher deg i riktig retning og passer på at du ikke nok en gang forteller deg at andre ting i livet ditt er viktigere å bruke tid på akkuratt nå.


Gjennom dette konseptet får du:


FASE EN:


En lean start hvor du bare skal dele av dine erfaringer og tanker de første to månedene, tilpasset dine behov i forhold til tidligere erfaringer, frykter, hindringer etc. Ukentlig hyggelig møte med matchmaker for å dele tanker og refleksjoner. Vi analyserer data og tar for oss helheten når 2 måneder er gått. Ikke underveis. Det er viktig at denne første fasen gir pusterom og gode følelser. For å snu eventuelle traumer som har bygd seg opp. Du er nok, og disse månedene skal gi deg denne følelsen.


På slutten av perioden skapes din relasjonfasit som viser deg hva du må være oppmerksom på når du skal finne en ny kjæreste og hvilke egenskaper det er utrolig viktig at han/hun innehar for at du skal føle en trygghet og vokse i positiv regning i relasjonen.

FASE TO:


En høst hvor trygg dating i eget tempo settes i gang. Ukentlig møte med din matchmaker for å gå gjennom matcher, snakke om følelser og holde motivasjonen oppe. Relasjonsfasiten benyttes jevnlig både av deg, men også av matchmaker som på sidelinjen leter frem passende kandidater til deg.


FASE TRE:


Når hun eller han er funnet og relasjonen starter, er vi inne i fase tre hvor begge parter får oppfølging til vi ser at relasjonen er sunn og fin og går av seg selv. Dere blir aldri forlatt helt og holdent og det vil være jevnlig kontakt slik det er i flere andre av konseptene våre, men det er en mer omfattende oppføling frem til det skjer her enn i de andre konseptene.


Tenker du at kanskje dette er konseptet du har ventet på? Da tar du kontakt med meg så ser vi om dette er noe du kan passe til og gir deg mer informason om oppstart og pris. (som selvfølgelig er en brøk del av det som det vil koste når det lanseres) .


Send en mail til ane@anehagen.no med emne - Testperson


219 visninger0 kommentarer

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page