top of page
  • Forfatterens bildeAne

Vil du ha oppskriften for hvordan vekke oppmerksomheten til menn som du vil ha? Her kommer den:

En av de tingene jeg elsker aller mest med jobben min som introduksjonsansvarlig hos Matchme.no, er innblikkene jeg får når det kommer til mannlig mindset. Spesielt hos mennene som er ganske populære på datingmarkedet. Hva er det som må til for at de sier ja til å treffe en kvinne? Hva er den egentlige grunnen til at de synes det er mer attraktivt med en kvinne på 25 enn en kvinner på 45? I denne artikkelen deler jeg svarene jeg har fått i samtaler med menn de siste 6 månedene og håper det vil hjelpe deg som kvinne på let forstå bedre hva du må fokusere på for å finne den mannen du ikke enda har funnet i dag, eller å få positiv respons fra mennene du ønsker å vekke oppmerksomheten til. Det er noen enkle grep du kan gjøre som vil endre alt for deg.

Alt du har tenkt før er mest sannsynlig feil.


Agumenter kvinner bruker i dag, som svar på datingproblematikken, går på mannlig ukompetanse. Eller dårlig selvfølelse. At de ikke takler den selvstendigheten eller selvfølelsen som kvinner har i dag. Men dette er helt feil.


Som jeg har skrevet i andre artikler også så digger menn kvinner som er mentalt sterke og selvstendige. Som har egne meninger og som har en drifkraft i seg vedrørende prosjekter eller interesser. Kvinner og menn er mye mer like enn vi tenker og tror.


Men hva er det som går galt? Hva er det som gjør at disse fantastiske kvinnene finner sin match? Det er to elementer som er årsaken til det.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

256 visninger0 kommentarer
bottom of page