top of page
  • Forfatterens bildeAne

Visste du at det å være kjærester ikke handler om å ha funnet kjærligheten?

Vi tenker at det å finne kjærligheten og det å være kjærester er den samme tingen. Man blir kjærester når man har møtt noen som man trives sammen med, det er helt rett. Men at man har funnet kjærligheten når man har fått seg kjæreste det vet man ikke enda. I denne artikkelen vil jeg forklare hvorfor det å ha fått seg en kjæreste ikke betyr at man har funnet kjærligheten, men at man dater og har inngått en type relasjon. Jeg vil også fortelle hvorfor jeg mener at vi bør slutte å gratulere folk som har fått seg kjæreste som om de har møtt den rette for seg - men de forventingene det fører med seg.

Enklere for single som har livspartner som mål.


Det er mye enklere å date for single som vet at livspartner er målet deres. De kan stå på solid grunn inn i relasjonen og vite hva de skal se etter for å se om relasjonen kan utvikle seg dit man ønsker. For å kunne fungere sammen i en langvarig relasjon er det konkrete ting som må være på plass.


Ønsker man bare en kjæreste må man holde tunga rett i munnen. Man må bruke tid på å forstå hva den andre legger i det å være kjærester, og se om man tenker likt om dette. Hva er målet med å være kjærester? Hva er viktig for den andre for at man skal ha det bra som kjærester? Hva er ikke viktig? Hvordan behov hos den andre er det man som kjæreste skal dekke eller bør dekke? Hvorfor ønsker man en kjæreste?

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.no for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

139 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page