top of page

Litt informasjon etter testen. 

Først og fremst så synes jeg at det er trist at du ikke har en god selvfølelse og ser på deg selv som under gjennomsnittet når det kommer til attraktivitet. Jeg er sikker på at du er mye mer attraktiv enn du føler, men at du på grunn av tidligere erfaringer har den følelsen du har. Hva med  ta et lite uforpliktende møte med meg og hvem vet kanskje jeg vil se ting fra en annen synsvinkel enn deg? 

307393696_833272488083185_6396405772120030725_n.jpg

Nettdating er tøft og krevende. Selv for de som har god selvfølelse kan nettdasting bli utmattende og vanskelig. Det er en helt annen dynamikk der inne i dag enn det var når nettdating kom for 20 år siden. Da var det menneske i fokus, nå er det utseende. Det betyr ikke at du ikke kan finne noen hvis du ikke er en 10'er men det krever mye mer av deg når det kommer til motivasjon og utsortering av kandidater. Jeg anbefaler ikke lenger nettdating, men jeg kan samtidig hjelpe de som vil nettdate og som jeg også tenker har det som må til for å kunne lykkes. Ikke kjedesveip alene.

Ha meg eller andre medlemmer med i prosessen. 

Ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale eller bli basis medlem for å få tilgang til alt materiale og støtte underveis i reisen din. 

bottom of page