top of page
GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Er du klar for den store kjærligheten?

Siden 2015 har hundrevis av single funnet sin match ved å følge metoden min når det gjelder å finne noen via nettet. Men metoden min er ikke bare for deg som leter via nettet, men for deg som ønsker å finne den rette generelt. STEG FOR STEG guiden er laget for å gi deg en enkel innføring i metoden og gir deg en forståelse for hva du kanskje må endre for å lettere finne den rette for deg. Det er helt gratis å få STEG for STEG guiden. Det eneste du må gjøre er å legge inn mailadressen din i feltet under og så får du guiden rett i mailboksen din.  

Det handler ikke om hvor du møter den rette men hvordan du møter den rette. Energien du har inn i møtet og energien som skapes når dere er sammen er det som er viktig.  

Lær metoden gratis via mail. 

Mail er på vei. Sjekk spam mappen du har mottatt mail innen rimelig tid

ANBEFALINGER

Metoden til Ane endret alt for meg. Hadde jeg ikke fulgt hennes oppskrift hadde jeg aldri matchet med han jeg i dag er gift med. 

Kristine 46 år.

Ane sin metode får deg til å tenke helt annerledes og se hva som virelig er viktig. Det å få Ane til å se på profilen min og dialogen jeg har var en positiv vekker. Nå matcher med jeg mange flere som faktisk passer til meg. 

Petter 36 år.

307393696_833272488083185_6396405772120030725_n.jpg

Når jeg møtte min match.

Hva var anderledes denne gangen? Hva er det som gjorde at vi matchet bedre enn de jeg tidligere hadde funnet selv? Hva gjør dette forholdet tryggere og mer stabilt, men likevell fult av lidenskap og romantiske klisjeer? Hva er det som gjør at jeg nå er enda mer sikker på min egen metode og anbefaler den enda mer enn tidligere? Også for de som ikke leter via nettet?

Lykkelig som singel først!

 

Når jeg avsluttet mitt siste forhold i 2019 var jeg veldig bevisst på at nå skulle jeg slutt å lete etter drømmemannen. Jeg skulle fokusere på meg selv og jobben min som matchmaker.

3 år senere ble jeg kontaktet av avisen Nidelven om min sivilstatus som matchmaker og jeg hadde ikke noe problem med å fortelle at jeg virkelig var på mitt lykkeligste som singel. 

3 uker etter at artikkelen hadde kommet ut, ble vi introdusert til hverandre. En felles bekjent hadde bestemt seg for at matchmakeren burde matches, og han mente vi to passet sammen. Og det gjorde vi. Det at vi begge stod stødig i hvem vi var og hva vi ville utgjorde den store forskjellen. I tillegg til at livene vi lever matcher med hverandre. 

En ting er letemetoden, som bevisstgjører deg til å lete etter de gode kandidatene og sortere smart, men en annen ting er det overblikket som noen andre har på hvem som faktisk kan være din match. 

Når jeg hjelper mine VIP medlemmer er det i hovedsak det jeg gjør. Hjelper dem forstå hvem de bør matche og hvorfor. På den måten forstår de også hvorfor de ikke enda har funnet sin match. 

bottom of page