UKESRAPPORT FRA DATINGVERDEN

Har har skjedd i datingbransjen den siste uken? Hvordan har jobbuken min vært? Har jeg noen gode kundeopplevelser å dele?  

Hver Lørdag sender jeg ut en mail til mine faste følgere med litt inside info fra uken som har vært. De fine historiene, de frustrerte følelsene, det nye som har skjedd på dating teknologi siden sist. 

Det er bare å dra frem kaffekoppen, senke skuldrene og gå inn i en verden som er både spennende og sårbar. 

Snakkes vi neste Lørdag?

Ved å legge igjen navn og email, godkjenner du at jeg lagrer informasjonen din for å sikre deg en god brukeropplevelse. Du melder deg enkelt av og får informasjonen din slettet.

Hvem er så jeg?

Jeg heter Ane Hagen og jeg har hjulpet single finne den rette til seg i over 15 år. Enten ved å hjelpe de når de leter selv, eller ved å ansettes for å finne passende kandidater til dem. 

Jeg er knyttet opp mot et nettverk av Matchmakere og Datingrådgivere over hele verden, og derfor får jeg alltid siste nytt om hva som skjer fra brukerperspektiv også.

Hvordan synes egentlig våre kunder det er å bruke video til dating? Hva skjer med teknologien? Hvordan går det egentlig med de store datingsidene nå? Hva er trenden og hva er siste nytt? 

Alt dette og mye mer får du hvis du melder deg på nyhetsbrevet mitt. I tillegg til mine personlige tanker og innblikk i min jobbhverdag. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.