Visste du at det er 90% større sjanse å finne den rette NÅ?🎉

Pga corona er det masse flotte single som leter etter en kjæreste, som aldri ellers gjør det. Og du bør være klar. Dette er ikke tiden du vil prøve å feile på egenhånd!

👉Profilen din bør være tipp topp.

👉Du må være effektiv.

👉Du bør stille de rette spørsmålene.

👉Du bør vite hvem du skal bruke tiden din på.

Ikke bli en av de som går glipp av denne unike muligheten. 🙏

 

Tilbakemelding fra kunder:

Hver eneste dag tikker det inn tilbakemeldinger fra kunder som har funnet kjærligheten eller får helt andre resultater/følelser i letingen fordi de har benyttet seg av et av mine verktøy. Nå i disse tidene er mine verktøy GULL verdt for deg!🙏

Så hvem er jeg? 🙋‍♀️

Jeg heter Ane Hagen, og jeg har jobbet med dating i over 15 år. Jeg startet opp bloggen Denrette.com i 2003 og etter det har jeg utviklet mange konsepter og mange hjelpemidler. 

I 2012 ble jeg utdannet Matchmaker og når jeg begynte å jobbe som det i 2015 oppdaget jeg hvor viktig det var å være KLAR før man gikk på date, eller begynte å lete. 

Fra 2017 og til 2019 hadde jeg full fokus på å finne en god oppskrift for de som ville lete selv. Jeg ville skape en måte som gjorde letingen mer effektiv. 

Jeg har nå en mentor ordning, jeg driver kurs, og  jeg ansettes også som personlig veileder eller matchmaker. Ta kontakt med meg for å finne ut hva som kan passe best til deg.

Flere tilbakemeldinger på mentor-ordningen, oppskriften min og meg som veileder/mentor:

"Etter å ha prøvd og feilet i mange år kom jeg i kontakt med Ane. Gjennom veiledning og motivasjon fra henne testet jeg ut 100 dager oppskriften. Etter 6 uker fant jeg en flott mann som jeg nå er kjæreste med. "

Kathrine
Fulgte oppskriften høsten 2018

"Jeg hadde fulgt Ane over lang tid når jeg tok kontakt. Jeg var lei av å aldri lykkes og ville ansette henne til å finne den rette til meg. Hun viste meg oppskriften og jeg satt i gang som et siste forsøk på egenhånd, med hennes veiledning. En måned senere møtte jeg en flott kvinne som jeg nå er samboer med."

Knut
Fulgte oppskriften våren 2018

"Jeg tiltrakk meg alltid feil menn. Det var min greie. Ane sitt mentorprogam og oppskrift hjalp meg å bli bevisst på mine valg og min verdi. Ane sier at enhver date er en date i riktig retning og det stemmer. 2 år senere er jeg lykkelig gift med mannen i mitt liv. Takk Ane, for at du står på for oss single."

Elisabeth
Testet mentorprogram og oppskrift høsten 2017

"Dating via nettet har aldri fungert for meg. Ane sin oppskrift hjalp meg forstå hva jeg har gjort feil og hva jeg må endre. Denne sommeren traff jeg masse flotte kvinner, og til slutt sa det pang. Takk Ane, jeg hadde aldri møtt Lisa uten deg."

Joachim
Testet mentorprogram og oppskrift våren 2019

"Jeg var alltid kjempe motivert hver Søndag. Så etter en liten runde på Tinder var jeg dritt lei. Uten oppskriften til Ane hadde jeg aldri holdt ut og gjort jobben. Uten oppskriften til Ane hadde jeg gått glipp av profilen til Håvard. Uten oppskriften til Ane hadde ikke denne sommeren vært den beste sommeren i mitt liv. "

Merethe
Fulgte oppskriften høsten 2018
Close

50% ferdig

LAST NED OPPSKRIFTEN MIN HELT GRATIS + UKESPLANLEGGER SOM BONUS!

Ved å legge igjen navn og email godkjenner du at jeg kan lagre informasjonen din for å kunne sende deg oppskriften + ukeskalender.