top of page

Velkommen til Metoden!

I metoden finner du tidligere produserte videoguider, foredrag og mini kurs som deltagere av mine online kurs og andre har fått tilgang til opp gjennom årene. I tillegg får du tilgang til alle mine artikler i 3 måneder og en fantastisk dating journal som vil hjelpe deg kartlegge kandidater og lettere sortere matchene dine hvis du leter online. Målet med METODEN er at du finner noen gode råd, motivasjon og inspirasjon og at kunnskapen du får via den, fører deg til målet ditt.  En fantastisk fin kjæreste. 

ANE SIDERI HAGEN PRESENTERER.png

01

Nyeste video produsert i 2023.

Denne videoen er den nyeste videoen med kunnskap som er nyttig for deg som leter etter den rette på nettet nå i 2024. Fullspekket med gode tips og råd. 

02

Dating Journal for bedre dating.

Datingjournalen lar deg sortere kandidater på en smart måte, minner deg på hva som er viktig for deg, gir deg tips til gode spørsmål som du bør stille og hjelper deg komme raskere til målet uten å kaste bort tid på potensielle matcher som ikke egentlig er en match ut i fra det du egentlig ser etter. (engelsk og norsk versjon) 

dating dagbok Ane Hagen
3 viktigte punkter for kompatibilitet.png

03

Tidligere videoguider.

Du får tilgang til alle tidligere innspilte video guider, mini kurs og foredrag. Disse omhandler ikke bare relasjonen du skal se etter men også mange gode tips til hvordan styrke ditt eget selvbilde, bli modigere når du skal date etc. 

04

Tilgang til alle artikler på bloggen

Bloggen inneholder artikler som er produsert i flere år med aktuelle nyheter fra datingbransjen og gode tips og råd fra meg til datingen din. Du får tilgang til alle disse i 3 måneder når du bestiller METODEN pakken. 

kk3.png
bottom of page