top of page

Nysgjerrig på Matchmaking? 

Matchmaking kommer i dag i mange former og fasonger og skal du benytte deg av et datingkonsept som har matchmaking i seg er det lurt å være bevisst på hvor stor del av tjenesten du ønsker at matchmakingen skal være.  DatingSolutions AS har utviklet flere tjenster med matchmaking i grunnmur, men som skiller seg ut i form av hvor stor del den personlige matchmakingen og samtaler med matchmaker skal være. Sjekk ut disse tjenestene og se om kanskje du finner en som passer best til deg. Ta gjerne kontakt med spørsmål. 

Ekterelasjon.png

Ekte relasjoner.

Mitt eget Matchmaking byrå som har tradisjonell matchmaking i fokus. Her får du full oppfølging av din personlige matchmaker både før, inn i og underveis i relasjonen. 

AneHagen2022.png
Mmorelogo.png
matchmorehome_edited.jpg
Din Matchmaker (2).png
MatchMe (1)_edited.jpg

En helt ny måte å treffe andre single på. Med effektiviteten til datingsidene som målsetning men matchingen til matchmakingsidene som grunnlag til matchingen. Prisklasse middels med tanke på personlig service og matching. 

Gratis for menn!

Lover Embrace
Lover Embrace

Hva er matchmaking? 

Matchmaking handler i hovedsak om å outsourse en del av jobben med å finne en fin kjæreste til noen andre. Matchmaking er for single som kanskje er mer kravstore enn andre, eller som har travle liv og dermed ikke ønsker å bruke mye av tiden sin på å bla gjennom apper og gå på dater for å bli kjent med potensielle matcher. Det er også for single som ønsker å finne noen som de skal dele resten av livet med, mer enn de som ønsker å treffe noen som de skal henge med i ny og ne. 

Matchmaking er også for de som kanskje velger feil partnere eller som ikke klarer å se verdien av de potensielle kandidatene de har forran seg fordi de er blitt bitt av "online" basillen som gjør at man hele tiden ser etter noe bedre.

 

En dyktig matchmaker er en person som har erfaring med å matche mennesker, eller som har jobbet mange år som par terapaut og dermed vet hvem som passer sammen og ikke, pluss hva som må til for å få til en langvarig relasjon. 

Noen tjenester har matchmaking light, hvor grunnkjernen blir vektlagt men det ikke trenger å være livspartner de single er ute etter. En slik tjeneste er datingtjenesten MatchMe.  Andre tjenester er mer dyptgående med matchmaking som hele prosessen i tjenesten og hvor målet er å finne noen som man skal starte familie med, eller dele resten av livet med.  Ekspempel på en slik tjeneste  er Matchmakingtjenesten Ekte Relasjoner

Andre tjenester er rene headhuntingtjenester hvor kravene og ønskene til kunden står sterkere enn selve matchingen mellom individene. Eksempel på en slik tjenste er MatchMore

bottom of page