top of page
  • Forfatterens bildeAne

Har de en mann som innehar det du ser etter? Slik finner du ut av det:

Siden 2020 har matchmakingtjenesten MatchMe hatt ett fokus. Nemlig å samle på menn som har den kvaliteten selskapet så at kvinner i dagens samfunn krever. Fra over 4000 registrerte medlemmer i 2017 har selskapet nå i underkant av 200. Resten av medlemmene er slettet på bakgrunn av at de ikke kunne leve opp til kravene som MatchMe begynte å sette fra 2017 og som ble låstfast som MUST HAVE i 2020.

Hva er det medlemmene av matchmakingselskapet må inneha?


Du tenker kanskje at høyde, utdannelsesnivå, attraktivitet i form av et ekstremt bra utseende etc er kravene som settes ikke sant? Feil. Dette er kravene som må være på plass:


  • De må ha det bra med seg selv og livet de lever.

  • De må ha god og ordnet økonomi (altså ikke være rike, men kunne betjene den livsstilen de ønsker å leve, og lever.)

  • De må ha god mental og fysisk helse, eller være bevisst og ærlig om de utfordringene de har, og at disse ikke hindrer dem i å leve et godt liv, på tross av.

  • De må være klare for en relasjon og det en relasjon innebærer av sårbarhet, åpenhet og ærlighet.


Dette er hove elementene og man skulle tro at disse tingene er noe de fleste innehar og kan levere på. Men slik er det ikke. De fleste som er ufrivillig single i dag, er det fordi de har utfordringer som de ikke tar tak i.


De få, som har gjort jobben, eller som bare har hatt det fint i livet gjennom livet, de belønner altså Matchmakingselskapet MatchMe ved å introdusere dem til andre likesinnede. Det er også GRATIS for menn, fordi selskapet sin erfaring er at menn som har gjort jobben, som har det bra med seg selv og som er klare for en relasjon, er i ekstremt mindretall enn kvinnene som er på samme plass.


Hvordan får du vite om selskapet har en mann som kan passe til deg?


Det finnes to måter å gjøre det på.


  1. Du plotter inn dager og tider som passer for deg å bli introdusert til en mann eller kvinne og selskapet tar kontakt med deg for å få mer informasjon og gir så beskjed om eventuelle matcher.

  2. Du registrerer deg GRATIS som interessent eller Kandidat (hvis du er mann) og så vil selskapet ta kontakt med deg med mer informasjon om potensielle matcher.


Det koster deg altså ingenting å sjekke om det finne en match til deg. Det er kun hvis det er en match eller flere at du som kvinne må betale for å bli introdusert til disse.


Les mer om tjenesten og hvordan det fungerer her:


142 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page