top of page
  • Forfatterens bildeAne

Nytt konsept knytter single og matchmakere, enklere og helt gratis for de single.

DatingSolutions AS sitt siste produkt er en kandidat database hvor single kan registrere seg og bli funnet av Matchmakere som leter etter matcher til sine kunder. Helt gratis. Selskapet som fra før drifter matchmakingkonseptene MatchMe.no MatchMore.info og EkteRelasjoner.online har nå opprettet KandidatBase.online en database for seriøse single som ønsker å treffe andre seriøse single. Uten at de må lete, eller kontakte andre single selv.





Hvordan fungerer dette?


Du som er singel slipper å registrere kontaktinformasjonen din på haugevis av sider, men registrerer informasjonen din på en plass for så å bli kontaktet av matchmakere som jobber på forskjellige sider hvis det faktisk er en potensiell match.


Flere og flere single bytter ut datingsidene med matchmakingsider.


Trenden blant de single er tydelig.


Single er lei av å bruke tid på appene for meningsløse samtaler og blikjentskaper som ikke fører til noe. Over hele verden har datingsidene nedgang, mens matchmakingsidene har oppgang. De single synes det er verdt å investere både tid og penger i noe profesjonelt og mer seriøst.


Det er pr i dag 5-6 matchmakingselskaper og flere selvstendige matchmakere i Norge. Ved å knytte disse opp mot single i en felles database blir det hele mye enklere for både de single å registrere seg for å bli funnet og enklere for matchmakerne å finne de single i Norge som er klare for å bli introdusert til noen.


Registrer deg gratis i databasen her:




100 visninger0 kommentarer
bottom of page